Glasbewassing

Voor een goede uitstraling van uw (bedrijfs-)pand zijn schone ramen en kozijnen essentieel.
Met een schone gevel én schone ramen geeft u immers eenvoudig een verzorgde eerste indruk. Daarnaast zullen de kosten voor het onderhoud van zowel houten – als kunststofkozijnen aanzienlijk verminderen als deze regelmatig worden schoongemaakt.

Professionele glazenwassers

Onze glazenwassers zijn allen goed opgeleide professionals. Ze zijn in het bezit van de juiste diploma’s en voeren de glasbewassing veilig en verantwoord uit Daarnaast werken wij uitsluitend met goedgekeurde materialen, conform ARBO – richtlijnen.

Traditioneel glazenwassen of met onze Tuckerpole

Bij ons kunt u terecht voor het reinigen van ramen tot wel 56 meter hoogte. Wij passen onze werkwijze aan op gewenste hoogte.

Werkwijze

Hoogte Werkwijze
Tot 10 meter hoogteop traditionele wijze met ladder
Tot 15 meter hoogteTuckerpole
15 – 26 meter hoogteHoogwerker i.c.m. traditneel wassen
Tot 56 meter hoogte56 meter hoogwerker i.c.m. traditioneel wassen

Milieuvriendelijk

Wij maken vaak gebruik van onze Tuckerpole, dit is een warmwatertelescoopbewassingssysteem. In dit systeem wordt er gebruik gemaakt van 100 % puur en zuiver water, osmosewater van circa 45°C.
Doordat we uw glazen wassen met osmosewater is het gebruik van zeep of chemicaliën overbodig.  Uw ramen worden zo op een milieuvriendelijke manier gereinigd.

Wij komen graag bij u langs om zo te bepalen op welke manier uw ramen het beste gereinigd kunnen worden.  U kunt uw ramen eenmalig door ons laten reinigen, maar u kunt ook een onderhoudsabonnement afsluiten. De frequentie en wanneer we onze werkzaamheden uitvoeren wordt vooraf met u besproken.

Offerte aanvragen Vrijblijvende afspraak maken