Industrie

Reerink schoonmaak & onderhoud biedt u specialistische schoonmaak voor de industrie.
U kunt onze medewerkers inzetten op plaatsen waar sterkte vervuiling een rol speelt. Of het gaat om substantiële omvang of om zeer moeilijke bereikbaarheid is voor ons geen probleem.
Voor industriële reiniging gebruiken we hoogwerkers en steigers, zodat moeilijk bereikbare onderdelen ook schoongemaakt kunnen worden.
Wij werken met (schoonmaak)middelen die het milieu niet of zo min mogelijk belasten. Daarnaast werken wij volgens de geldende veiligheidsnormen en de huisregels van uw bedrijf.

Spoedklussen


Bij spoedeisende werkzaamheden passen wij de werktijden aan op uw productie zodat u geen of zeer weinig stilstand heeft.

Wij bieden zowel hogedrukreiniging als chemische reiniging aan. Onze werkzaamheden kunnen o.a. zijn:

  • reiniging van silo’s/units,
  • reiniging van machines,
  • coating van industriële vloeren,
  • verwijderen van productieresten,
  • reiniging van kunstobjecten,
  • reiniging van bruggen en viaducten.
  • Eén van onze medewerkers aan het woord

Specialistische schoonmaker Kevin: “Schoonmaken in de industriële sector houdt in dat je heel precies, logisch en in teamverband moet werken. Dit team bestaat niet alleen uit je eigen collega’s, maar ook uit de werknemers van andere bedrijven die daar aan het werk zijn. Met dit team overleg je wie waar begint en wie wat doet. Het precieze van de werkzaamheden zit hem in het ‘raken’ van alle oppervlakten. Je spreekt met je collega’s duidelijk af wie wat doet zodat er geen dubbel werk wordt gedaan. Het mooiste moment is als de werkzaamheden gereed zijn. Je laat het resultaat aan de klant zien en wanneer deze tevreden is, weet je: ik heb mijn werk goed gedaan.”

Offerte aanvragen Vrijblijvende afspraak maken