Auto - en garagebedrijven


Om uw auto’s en overige producten goed te kunnen presenteren is het belangrijk dat uw showroom schoon is. Voor de overige ruimten geldt natuurlijk hetzelfde, zodat u klant zich welkom voelt en uw personeel een prettige werkomgeving heeft.

Wij zijn deskundig in het specialistische onderhoud van auto – en garagebedrijven. We hebben ruime ervaring in uw branche en zijn vakkundig op het gebied van schrobben van de vloer van uw showroom om bijvoorbeeld bandensporen te verwijderen of het vetvrij maken van de werkplaatsvloer. Tegelijkertijd kunt u ons inschakelen voor het reguliere schoonmaakonderhoud van bijvoorbeeld uw kantoorruimten, sanitaire ruimten en showroom.

Ons motto is ontzorgen. Om u zoveel mogelijk te ontzorgen van de facilitaire diensten binnen uw bedrijf kunt u ons ook inschakelen voor de navulling en bevoorrading van sanitaire benodigdheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan poetspapier, toiletpapier en papieren handdoekjes.

Heeft u geen dispensers, maar wilt u deze wel graag? Dan leveren en monteren wij deze voor u.

Tevens kunt u ons inhuren voor conciërgetaken binnen uw bedrijf.

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor het uitvoeren van schoonmaakonderhoud bij uw garagebedrijf ?
Een schoonmaakbedrijf dat indien gewenst een groot deel van uw facilitaire zaken uit handen kan nemen. Wij bieden u zorgvuldige schoonmaak, vakkundig vloeronderhoud en professionele glasbewassing.

Offerte aanvragen Vrijblijvende afspraak maken