Gevelreiniging en graffitiverwijdering

Een vuile gevel is geen visitekaartje.
Een gevel staat voortdurend onder druk van het weer en het klimaat. Uw gevel kan met roetaanslag, algen of graffiti vervuild zijn.
Een andere reden, maar wellicht de belangrijkste om uw gevel te reinigen is, dat agressieve vervuiling uw gevel op den duur onherstelbaar kan aantasten. Hierbij moet u denken aan vervuiling van uitlaatgassen en zure regen.

Kortom een schone gevel zorgt voor een goede en professionele uitstraling en draagt daarnaast bij aan een langere levensduur van uw (bedrijfs-) pand.

Reerink schoonmaak & onderhoud heeft ruim 40 jaar schoonmaakervaring in regio Twente. Wij verzorgen graag het reinigen van uw gevel, gevelbeplating of dak.

Werkwijze

Gevels zijn er van verschillende materialen; steen, hout, staal, kunststof, voor alle soorten gevels hebben wij de passende oplossing.

Onze medewerkers verwijderen o.a. graffiti, onkruid, roet, zand en schimmel met geavanceerde apparatuur.  Iedere vorm van verontreiniging vraagt zijn eigen manier van reiniging.

Naast het reinigen van uw gevel kunnen wij ook speciale coatings aanbrengen. Uw gevel is hierdoor na reiniging weer beschermd tegen intrekkend vuil en vocht.

Hogedrukreiniger


Onze mobiele hogedrukreinigingsunit beschikt over een perfecte combinatie van technieken en is daarmee de perfecte hogedrukreiniger voor alle gevelreiniging.
Naast het reinigen van gevels is onze hogedrukreinigingsunit in te zetten voor diverse andere schoonmaak klussen, u kunt hierbij denken aan:

  • terrassen en bestrating,
  • industriële reiniging (o.a. machines)
  • muren (o.a. graffiti en aanslag verwijderen)

Graffitiverwijdering


Het komt vaak voor dat gevels en andere oppervlakten worden ondergespoten met graffiti. Het is belangrijk dat graffiti zo snel mogelijk wordt verwijderd in verband met aanhechting van de verf, maar ook omdat met graffiti bevuilde muren vaak leiden tot nog meer graffiti.
Middelen waarmee graffiti kan worden verwijderd zijn kostbaar en zo krachtig, dat uiterste voorzichtigheid in acht moet worden genomen. Zowel voor diegenen die ermee werken als voor de ondergrond waarop het gebruikt wordt.
In niet alle gevallen is het mogelijk om de graffiti geheel te verwijderen. Dit kan komen doordat de verf in de muur is getrokken of omdat de verf nieuwe bestanddelen bevat waar nog geen oplossing voor is gevonden. Een alternatief in dat geval is het stralen van de gevel.

Vakbekwaam personeel

Onze medewerkers werken volgens de ARBO – richtlijnen en gebruiken de juiste beschermingsmiddelen.

Wilt u meer informatie over gevelreiniging, neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen Vrijblijvende afspraak maken