Sanitaire voorzieningen/toiletinrichting

Persoonlijke hygiëne is voor iedereen belangrijk.

Naast het schoonmaakonderhoud van uw sanitaire ruimten kunt u bij ons terecht voor uw sanitaire voorzieningen en toiletinrichting.
Wij komen graag bij u langs om uw huidige situatie te bekijken. Ons werk is maatwerk, waarbij uw wensen het belangrijkste zijn. Na het bekijken van de ruimte en het bespreken van uw wensen zullen wij voor u een offerte maken.

Als u het wenst verwijderen wij de eventuele aanwezige oude dispensers en monteren wij uw nieuwe dispensers.

Onder de inrichting van de sanitaire ruimten verstaan wij o.a.:

  • Handdoekdispensers ( papieren vouwhanddoeken of handdoekrollen)
  • Toiletroldispensers/ – houders
  • Zeepdispensers (ook korrelzeepdispensers)
  • Handdoek – dispensers
  • Toiletbrilreinigerdispenser
  • Luchtverfrisserdispenser
  • Afvalemmers (sanitaire afvalemmers)

Naast de bovengenoemde artikelen leveren wij ook de vullingen voor de dispensers,  overige schoonmaak gebruiksartikelen en artikelen op het gebied van persoonlijke hygiëne.

Duurzaamheid


Op het gebied van uw sanitaire voorzieningen en uw toiletinrichting leveren wij duurzame varianten.  Zeepdispensers, handdoekdispensers en overige dispensers kunnen wij leveren van 100 %gerecycled materiaal. Vouwhanddoekjes en toiletpapier worden geleverd allen met een FSC – keurmerk of van 100 %gerecycled materiaal.

Evenementen

Ook tijdens evenementen kunnen wij uw sanitaire voorzieningen leveren, zoals bijvoorbeeld mobiele toiletunits. Gedurende het evenement kunnen wij ook het schoonmaakonderhoud van de mobiele toiletunits verzorgen,  het legen van de prullenbakken en aanvullen van het benodigde toiletpapier, vouwhanddoekjes en vullen van de zeepdispensers.

Offerte aanvragen Vrijblijvende afspraak maken