Zorg – en medische instellingen

Reerink schoonmaak & onderhoud heeft ruime ervaring in het verrichten van schoonmaakwerkzaamheden in de medische sector. Wij zijn ons er zeer van bewust dat schoonmaken in de medische sector in veel aspecten anders is dan in de reguliere sector. Onze gespecialiseerde medewerkers zijn dan ook in het bezit van de juiste diploma’s voor het uitvoeren van de specifieke schoonmaakwerkzaamheden in uw instelling.

Wij kunnen binnen uw instelling zorg dragen voor de reiniging, indien nodig ook de desinfectie, in onderstaande ruimten:

  • behandelkamers, operatiekamers, laboratoria en poliklinieken,
  • verpleegkamers en spreekkamers,
  • algemene ruimten, zoals wachtkamers en eetzalen,
  • en meer.

Naast de schoonmaakwerkzaamheden binnen kunnen wij u ook ontzorgen op het gebied van tuinonderhoud, het onderhouden van uw parkeerterrein, uw glasbewassing en het reinigen van uw gevel.

Ook kunt u uw conciërgetaken aan ons uitbesteden. Hierbij kunt u denken aan kleine klussen als het vervangen van kapotte lampen, zwerfafval opruimen, inkopen verzorgen, lunches voorbereiden, kleine reparaties en nog vele andere taken.  Vaak heeft u voor deze klusjes geen tijd en stelt deze uit tot het echt niet langer kan en het een ergernis wordt. Vroeg of laat moeten deze klusjes toch gebeuren.

Offerte aanvragen Vrijblijvende afspraak maken