Afvalbeheer

Weet u niet waar u met uw bedrijfsafval naartoe moet ?
Heeft u bouwafval ?
Of heeft u vertrouwelijke documenten die vernietigd moeten worden ?

Wij hebben langdurige overeenkomsten afgesloten met onderaannemers. Zo kunnen wij u tegen een scherp tarief incidenteel of structureel ontlasten van het afvalbeheer van uw bedrijf !

Afval tijdens nieuwbouw of renovatie


Tijdens de nieuwbouw of renovatie van een gebouw of woonhuis ontstaat vaak veel afval dat dagelijks of periodiek moet worden opgeruimd en afgevoerd naar containers. Wij zouden deze taak graag van u overnemen.  Bij het afvoeren van uw afval houden wij eveneens rekening met het op de juiste wijze scheiden hiervan.

Vernietiging vertrouwelijke documenten


Kleinere hoeveelheden afval kunnen ook door ons worden afgevoerd en gestort.  U kunt hierbij denken aan de vernietiging van vertrouwelijke documenten. Een taak, die wij professioneel en zorgvuldig voor u uitvoeren.

Afval tijdens evenementen


Wij kunnen het afvalbeheer tijdens evenementen ook uit handen nemen. Hierbij kunt u denken aan het legen van de afvalbakken, indien gewenst kunnen wij deze ook leveren en plaatsen, het opruimen van losliggend afval op het terrein. Daarnaast het afvoeren van alle verzamelde afval.

Duurzaamheid


Naast het afvoeren van uw afval kunnen wij ook uw prullenbakken en afvalstraten regelen. Wij hebben hierin meerdere varianten die gemaakt zijn 100 %gerecycled materiaal. We hebben zelfs een afvalstraat die na gebruik ook 100 % biologisch afbreekbaar is.

Met de juiste afvalstraat kunt u ervoor zorgen dat uw personeel op de juiste wijze afval scheidt.

Offerte aanvragen Vrijblijvende afspraak maken