Kantoren

Een frisse, schone werkplek draagt bij aan het werkplezier en productiviteit van uw medewerkers. Daarnaast is een schoon kantoor het visitekaartje van uw organisatie. Wij dragen daar graag aan bij.

Clean desk policy

Om uw kantoor aan het eind van de dag schoon en netjes weer op te leveren is medewerking van uw werknemers nodig. Onze schoonmaakmedewerkers maken uw kantoor immers schoon, maar zijn niet bevoegd om uw kantoor op te ruimen. Het is daarom belangrijk dat u zorgdraagt voor een opgeruimd kantoor. Een net kantoor is veel beter schoon te houden. Om uw medewerkers te stimuleren hun werkplek zo opgeruimd mogelijk achter te laten, hebben wij een Clean desk policy samengesteld. Deze overhandigen wij u graag.

De schoonmaakmedewerkers van Reerink staan dagelijks klaar om reguliere en periodieke of incidentele schoonmaakwerkzaamheden voor u uit te voeren. Zodat u en uw personeel zich weer optimaal kan concentreren op het werk.

Naast de algemene schoonmaakwerkzaamheden bij u op kantoor kunnen wij u ook ondersteunen bij een tal van andere onderhoudswerkzaamheden, zoals onderhoud van uw parkeerplaats, gevelreiniging, glazen wassen e.d.

Offerte aanvragen Vrijblijvende afspraak maken