Onderwijsinstellingen en kinderdagverblijven

Schoolgebouwen en gebouwen van andere onderwijsinstellingen hebben te maken met een zeer intensief gebruik van meerdere verschillende ruimtes. Gemiddeld gebruiken zo’n 20 tot 30 leerlingen een klaslokaal. Veel personen in een kleine ruimte betekent veel stofvorming waardoor al snel stofwolken in een lokaal rondvliegen. Zeker als er ook nog sprake is van wisselende groepen, zoals op het voortgezet en hoger onderwijs. Ook gangen en sanitaire ruimtes raken door het intensieve gebruik al snel stoffig en vervuild.

Gezamenlijke verantwoordelijkheid

Schoolbesturen en leerkrachten hebben uiteraard met name aandacht voor de leerling. Een schone leer – en werkomgeving is erg belangrijk voor goede prestaties en concentratie van de leerlingen en het personeel. Als u ons inschakelt, maken we ‘een schone school’ tot een gezamenlijke verantwoordelijkheid. Afspraken over een aantal randvoorwaarden zijn daarvoor noodzakelijk.

Schone Scholen – concept

Het Schone Scholen – concept van Reerink schoonmaak & onderhoud is ontwikkeld voor zowel basisscholen als middelbare scholen. Maar ook voor kinderdagverblijven en de naschoolse opvang is dit concept erg geschikt.

Vanuit dit flexibele concept maken wij een (schoonmaak)oplossing op maat en bieden u zo voor elke gewenst project een passend werkschema.

Wilt u de omgeving van ‘uw’ kinderen en uw personeel ook zo fris en schoon mogelijk houden?

Offerte aanvragen Vrijblijvende afspraak maken