Leeghalen tuin

Bent u van plan uw tuin op te knappen ? Wellicht om een geheel nieuwe tuin aan te leggen, of om uw tuin uw eigen karakter te geven bijvoorbeeld na een verhuizing.

Waar moet u allemaal aan denken ?


Voor het aanleggen van een nieuwe tuin is het belangrijk dat u of uw hovenier kan starten met een lege tuin. Alle oude planten, andere begroeiing, tegels en overig materiaal dient te worden verwijderd.
Als u uw tuin een opfrisbeurt of uw eigen karakter wil geven kan het ook zijn dat niet alle planten en begroeiing verwijderd hoeft te worden. Het kan dan zijn dat slechts een deel van uw tuin wordt opgeschoond.

Wij helpen u graag bij het verwijderen en afvoeren van uw oude tuin of beplanting, zodat u zonder rugklachten snel kan beginnen met het aanleggen van uw nieuwe tuin.

Werkwijze


Als u hulp nodig heeft bij het leeghalen van uw tuin dan komen wij graag bij u langs om de situatie te bekijken. Moet uw tuin compleet worden geruimd of slechts deels, of wilt u dat wij ook het afvoeren voor u regelen. Op basis van uw wensen zullen wij voor een offerte opstellen.

Offerte aanvragen Vrijblijvende afspraak maken