Algemene schoonmaak

Een opgeruimd, frisse en een schone werkomgeving zorgt ervoor dat uw werknemers optimaal kunnen presteren, daarnaast voelt uw klant zich welkom en op z’n gemak.
U kunt zich bezighouden met uw kerntaken, terwijl wij de randvoorwaarden voor u uitvoeren.
Wij leveren maatwerk; voor elke klant worden werkschema’s, frequenties en werktijden volledig afgestemd op de behoeften. Zo komen we tot het beste resultaat.

Geen schoonmaakklus is ons te gek !

Professionele schoonmakers

Onze medewerkers maken Reerink schoonmaak & onderhoud tot het mooie bedrijf dat het is en waar we allen trots op zijn. Zij maken elke dag waar wat we beloven. Onze medewerkers worden opgeleid en getraind in onze eigen trainingsruimte, ze hebben allen het Diploma Basisopleiding Schoonmaken.

Snel en goed


Om optimaal invulling te geven aan ons streven naar maximale ontzorging van onze opdrachtgevers, hebben wij er bewust voor gekozen om ons op de regio Twente (Hengelo, Enschede, Borne, Delden, Oldenzaal, Boekelo, Haaksbergen, Deurningen, Lonneker, Usselo, Goor, Oele) te focussen. Zo zijn wij altijd snel ter plaatse.

Onze aanpak; kwaliteit en duurzaamheid tegen een goede prijs !

Onze aanpak kost u niets meer
Wij zijn ervan overtuigd dat het u geld oplevert als u uw schoonmaakwerkzaamheden aan ons uitbesteedt. Wilt u weten hoe dat kan ?

Offerte aanvragen Vrijblijvende afspraak maken