Tuinman Hengelo

Uw tuin moet er mooi bij liggen, of het nu om uw privéterrein, dat van uw vereniging of van het bedrijf is. Een professionele uitstraling verzorgen is echter niet zo eenvoudig. Bij Reerink schoonmaak & onderhoud in Hengelo vindt u altijd een tuinman die u graag een handje helpt bij het creëren van een nette, schone en prachtige tuin.

De tuinman in Hengelo helpt u vooral met het opschonen van de tuin, of ander klein onderhoud. Heeft u zelf geen zin of tijd om de tuin aan te harken, te schoffelen of het onkruid te verwijderen? Geen probleem. Onze professionele mensen helpen u graag en doen dat snel en efficiënt. Zo ligt de tuin van uw huis of kantoor er binnen de kortste keren weer prachtig bij.

Waarom een tuinman in Hengelo inhuren?

Het bijhouden van de tuin kan een tijdrovende klus zijn, helemaal als u over veel grond beschikt. Een gemiddelde Nederlandse tuin is echter al genoeg voor heel wat uurtjes extra werk – zeker in de warmere maanden van het jaar. Voordat het ‘versieren’ van de tuin kan beginnen, dienen er eerst onderhoudswerkzaamheden te worden verricht. Daarvoor is de tuinman in Hengelo de aangewezen persoon.

Hij, of zij haalt het onkruid weg, maait het gras, steekt kanten af, spit de boel om, snoeit struiken en kan eventueel ook grote takken en bomen verwijderen. Heeft u jarenlang een vijver gehad maar wilt u iets anders? Dan kan de tuinman in Hengelo uw vijver opvullen met zand, zodat u op die plek struiken, bloemen of bomen kunt planten. Of wat dacht u van een eigen moes- of kruidentuin?

Onkruidbestrijding door de tuinman in Hengelo

Een van de belangrijkste taken bij het onderhouden van uw tuin is het tegengaan van onkruid. Dat kan proactief – bijvoorbeeld door bestrijdingsmiddelen te gebruiken -, maar ook achteraf. Onkruid heeft immers weinig nodig om op te komen en te groeien, ook al doet u nog zo u best. Voor u het weet, zit het tussen de voegen van paadjes en fraai aangelegde terrassen.

Onze tuinman verwijdert het onkruid en zorgt er met een efficiënte aanpak voor dat nieuw onkruidgroei in de toekomst wordt verhinderd. Onkruid blijft echter onkruid, wat wil zeggen dat u het nooit helemaal kunt tegengaan. Door uw tuin goed en op regelmatige basis te laten onderhouden door een professionele tuinman, kunt u echter veel winst boeken.

Een tuinman en meer in Hengelo en omgeving

Reerink schoonmaak & onderhoud helpt u op veilige en milieuvriendelijke wijze met het onderhoud van uw tuin, maar doet nog veel meer. Zo kunt u ons inhuren voor diverse schoonmaakklussen in de tuin waarvoor een hogedrukreinigingsunit vereist is. Denk hierbij aan het schoonspuiten van terrassen en bestrating.

Grote doorn in het oog van veel tuinbezitters met een mooi terras, is de welbekende groene aanslag op de tegels. Dankzij onze technisch hoogwaardige apparatuur kan de tuinman in Hengelo dat probleem in een mum van tijd verhelpen. Uw terras ziet er voor u het weet weer stralend uit, alsof de tegels nieuw zijn gelegd. Ook kunnen we muren reinigen, bijvoorbeeld door de resten van een hardnekkige oude plant (denk aan klimop) weg te halen.

Meer informatie over tuinman in Hengelo

Is uw tuin of de tuin van uw bedrijf of vereniging aan professioneel onderhoud toe? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt dat doen door te bellen naar 074 – 242 20 20, of een e-mail te sturen naar info@reerinkschoonmaak.nl. Wilt u meteen een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan dit formulier in en laat ons weten wat uw wensen zijn.