Tuinman Almelo

Een mooie en verzorgde tuin is een eyecatcher, zeker als u op professionele basis klanten over de vloer krijgt. Het goed bijhouden van de tuin van uw woning of (bedrijfs)pand is dan ook essentieel. In veel gevallen komt het echter voor dat de tijd niet toereikend is, of dat de eigenaar van de woning of het kantoorpand simpelweg geen ‘groene vingers’ heeft. U kunt dan een professionele tuinman inhuren.

De tuinman in Almelo en omgeving verricht voor u klein onderhoud en helpt u met het opschonen van uw tuin. Bij Reerink schoonmaak & onderhoud werken we alleen met goed opgeleide professionals, die in het bezit zijn voor de juiste diploma’s. Hierdoor bent u als klant verzekerd van een kwalitatief goede tuinman. Onze mensen worden bovendien op regelmatige basis bijgeschoold.

Diensten van de tuinman in Almelo

Het bijhouden en op orde houden van uw tuin is een tijdrovende klus. Helemaal als u over flink wat grond beschikt en al enige tijd weinig onderhoud heeft gepleegd. In dat geval is het verstandig om van start te gaan met klein onderhoud door onze tuinman in Almelo. U moet dan denken aan het weghalen van onkruid, aanharken en schoffelen, grasmaaien, kanten afsteken en het verwijderen van grote en kleine takken.

Onze tuinman in Almelo en omgeving wordt ook vaak ingezet om oude vijvers op te vullen. Veel van onze klanten hebben na enige tijd genoeg van hun vijver en willen deze opgevuld zien worden met zand. Ook daar gaat de nodige tijd in zitten, die u waarschijnlijk liever aan iets anders besteed. Onze vakmensen zorgen er daarom voor dat het snel en goed gebeurt.

Onkruidbestrijding door de tuinman in Almelo

Een van de kerntaken van onze tuinman in Almelo is – u raadt het waarschijnlijk al – de bestrijding van onkruid. Zeker in een tuin waarin de laatste maanden (of jaren) weinig onderhoud is gepleegd, kan onkruid een ware plaag zijn. Het heeft immers weinig nodig om op te komen, en het groeit als kool. Voor uw tuin er weer mooi bij ligt, moet dus eerst het onkruid grondig worden verwijderd.

Een efficiënte en professionele aanpak zorgt ervoor dat het onkruid weinig kans van slagen heeft. Wij bestrijden de plantgroei op een veilige en natuurlijkvriendelijke manier, zodat andere planten en bomen daar geen hinder van ondervinden. Ook de kleine voegen van paadjes en fraai aangelegd terrassen worden uiteraard niet vergeten – alles wordt meegenomen.

Tuinman in Almelo voor reinigen van terras

Zeker na een lange winter kan het terras van uw woning of (bedrijfs)pand er verwaarloosd uitzien. Groene aanslag, mos, onkruid tussen de voegen: het zijn stuk voor stuk ergernissen waar veel van onze klanten mee zitten. Onze tuinman in Almelo pakt ook die problemen grondig voor u aan. Zo hebben wij de beschikking over innovatieve hogedrukreinigingsunits.

Deze state-of-the-art apparatuur stelt ons in staat om ieder vervuild plekje op te schonen. U kunt dat uiteraard ook zelf doen met een gewone hogedrukspuit, maar voor goed terrasonderhoud is de beste apparatuur eigenlijk essentieel. Onze professionele tuinman vergeet geen hoekje en zorgt ervoor dat het terras van uw tuin of binnentuin er binnen de kortste keren weer stralend bij ligt.

Offerte aanvragen voor tuinman in Almelo

Onze gediplomeerde tuinman in Almelo komt graag bij u langs om een kijkje te nemen wat er zoal moet gebeuren. Voor het zover is, wilt u echter ongetwijfeld weten wat dat ongeveer gaat kosten. U kunt daarom geheel vrijblijvend een offerte aanvragen door het contactformulier op deze website in te vullen. Ook kunt u een mailtje sturen naar info@reerinkschoonmaak.nl, of bellen naar 074 – 242 20 20.