Schoonmaak Oldenzaal

Is uw (bedrijfs)pand, schoolgebouw, ziekenhuis of woning toe aan een flinke schoonmaakbeurt? Dan bent u bij Reerink schoonmaak & onderhoud aan het juiste adres. Met meer dan 40 jaar ervaring in de schoonmaak weten wij inmiddels precies wat nodig is om uw pand in Oldenzaal weer volledig fris te maken. Geen klus is ons te gek.

Voor een grote schoonmaak in Oldenzaal en omgeving rekenen wij een gunstig tarief, zonder in te boeten aan kwaliteit. Daarbij streven wij naar een snelle service, zodat u nooit lang hoeft te wachten tot de schoonmaker of schoonmakers langskomen. U kunt bij ons voor alles terecht: algemene schoonmaak, glasbewassing, vloeronderhoud, gevelreiniging, industrieel onderhoud, ontruimingen en ga zo maar door.

Professionele schoonmaker in Oldenzaal

Schoonmaken is een vak apart, zeker als het goed en grondig moet gebeuren. Om die reden werken we bij Reerink schoonmaak & onderhoud alleen met goed opgeleide medewerkers, die in het bezit zijn van de juiste diploma’s. Onze vakmensen worden daarnaast op regelmatige basis bijgeschoold, zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Professionalisme staat bij ons voorop.

Voor de schoonmaak van uw (bedrijfs)pand in Oldenzaal, werken we tevens met de beste schoonmaakproducten. Dat lijkt misschien evident, maar dat is het niet. Goede middelen kunnen het verschil maken tussen een redelijk schoon pand en een pand dat na de schoonmaak weer als nieuw lijkt. Zo werken we bijvoorbeeld met state-of-the-art mobiele hogedrukreinigingsunits om muren, terrassen en bestrating te reinigen.

Huishoudelijke hulp gezocht in Oldenzaal

Bent u op zoek naar een schoonmaker in Oldenzaal om u te helpen met huishoudelijke klusjes? Reerink schoonmaak & onderhoud heeft wat u zoekt! Voor particulieren en kleinere klanten hebben wij namelijk het ‘uurtje poetsen’ in het leven geroepen. Wanneer u niet de tijd heeft om zelf de schoonmaak te doen, kunt u bij ons terecht voor een flexibele schoonmaker.

Groot voordeel hiervan is dat u niet vastzit aan contractuele verplichtingen. U hoeft de schoonmaker in Oldenzaal dus niet structureel in te huren en bepaalt zelf wanneer het u uitkomt. Heeft u bijvoorbeeld slechts één keer per 4 maanden een huishoudelijke hulp nodig? Geen probleem. Laat het ons weten en wij sturen een (of meerdere) van onze gediplomeerde schoonmaker(s) uw kant op. U zit verder nergens aan vast.

Schoonmaker in Oldenzaal voor glasbewassing en ontruiming

Als gezegd zijn we op het gebied van schoonmaak van alle markten thuis. Onze diensten lopen uiteen van huishoudelijke hulp tot industriële reiniging en van afvalbeheer tot het verzorgen van wasgoed. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor een glasbewassing. Onze glazenwassers beschikken over de nodige ervaring en kunnen gebouwen tot 56 meter hoogte bewassen. Zo hebben wij de beschikking over meerdere hoogwerkers.

Ook zijn we beschikbaar voor de ontruiming en schoonmaak van panden in Oldenzaal. Indien gewenst kunnen we alles voor u opruimen en meenemen, inclusief vast interieur, gordijnrails, verlichting et cetera. We leveren het (bedrijfs)pand vervolgens schoon op, zodat het helemaal klaar is voor nieuwe huurders of de verkoop. U hoeft daar zelf niks voor te doen.

Prijzen voor schoonmaak in Oldenzaal

Bent u van plan om een schoonmaker in te huren voor uw schoonmaak in Oldenzaal en omgeving? U kunt dan eerst een quickscan doen, zodat u een idee heeft waar u rekening mee moet houden. Wilt u precies weten wat het uitbesteden van de werkzaamheden gaat kosten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan door ons te bellen op 074-2422020.

Indien u dat eenvoudiger vindt, kunt u uiteraard ook altijd even een mailtje sturen naar info@reerinkschoonmaak.nl. Ook kunt u via de contactpagina een formulier invullen, waarin u aangeeft wat uw eisen en wensen zijn. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op.