Schoonmaak Hengelo

Bent u op zoek naar een goede, ervaren en betrouwbare schoonmaker in de omgeving van Hengelo? Dan zit u bij Reerink schoonmaak & onderhoud goed! Dankzij 40 jaar ervaring beschikt ons familiebedrijf over alle facetten die nodig zijn om bijvoorbeeld uw woning, bedrijfspand of kantoor weer te laten stralen als nooit tevoren. Wij staan voor maximale kwaliteit tegen een gunstig tarief.

Bent u toe aan een flink schoonmaak in of rondom Hengelo, dan kunt u gebruikmaken van onze snelle services. Die lopen uiteen van algemene schoonmaak en industrieel onderhoud, tot glasbewassing en vloeronderhoud. Uiteraard wordt alles uitgevoerd door professionele medewerkers die over de juiste diploma’s beschikken. Geen klus is ons dus te lastig of te gek.

Huishoudelijke hulp in Hengelo

Reerink schoonmaak & onderhoud is er niet alleen voor grote klussen, al draaien we  daar onze hand niet voor om. U kunt ons echter ook inhuren voor een ‘uurtje poetsen’. Ideaal als u niet vast wil zitten aan contractuele verplichtingen, of wanneer het structureel inhuren van een schoonmaker in Hengelo u even niet uitkomt. Of wanneer het u aan de specialistische kennis ontbreekt voor de klus die u te wachten staat.

Het uurtje poetsen is dus te vergelijken met een huishoudelijke hulp. Wij sturen een flexibele schoonmaker uw kant op, maar enkel en alleen als u daar zelf behoefte aan heeft. Binnen een uurtje is uw huis of pand dan weer helemaal schoon. Doordat u de schoonmaak overlaat aan onze professionals, weet u zeker dat er niks wordt vergeten. Uw woning kan er daarna weer even tegenaan.

Alles voor een professionele schoonmaak in Hengelo

Geen klus is ons te gek. Het tegenovergestelde van het uurtje poetsen is bijvoorbeeld de complete ontruiming van een woning of pand. Dat komt regelmatig voor wanneer de eigenaar overlijdt, wanneer de huurder wordt uitgezet of wanneer huurders zelf het pand verlaten. In sommige gevallen is de rommel daarna niet te overzien. Wij zorgen er echter voor dat het pand weer volledig schoon wordt opgeleverd.

Reerink schoonmaak & onderhoud in Hengelo is echter ook in te huren voor de reiniging van gevels, terrassen en bestrating. Met behulp van mobiele hoogdrukreinigingsunits zorgen we ervoor dat alles weer gaat stralen. Het maakt ons dus niet uit of uw lichte mosaanslag wilt laten verwijderen, of dat een muur moet worden ontdaan van hardnekkige graffiti. De schoonmaker in Hengelo is van alle markten thuis.

Glazenwasser voor schoonmaak in Hengelo

Een van de meest gevraagde diensten is glasbewassing. Uw wilt tenslotte dat uw woning of pand er altijd toonbaar uit blijft zien, ongeacht het weer en de tijd van het jaar. De natuur is echter niet zachtzinnig: forse regenbuien, zand, modder en ontlasting van vogels kunnen uw uitzicht letterlijk belemmeren. Een goede schoonmaak is dan ook niet compleet zonder glasbewassing.

Een schone gevel en schone ramen geven een verzorgde indruk. Onze goed opgeleide wassers weten wat ze doen, wat onder meer wil zeggen dat ze veilig werken. Uiteraard werken de glazenwassers ook snel en efficiënt, zodat u binnen de kortste keren weer ongehinderd van het uitzicht buiten kunt genieten.

Wat kost een schoonmaker inhuren in Hengelo?

Wanneer u een schoonmaker in Hengelo inhuurt, kiest u voor afgestemd maatwerk. Om die reden werken wij met een quickscan, zodat we uw situatie helder in kaart kunnen brengen. Aan de hand daarvan maken wij een inschatting van het te verwachten aantal uren/dagen die de schoonmaak in beslag neemt. Op basis van die inventarisatie, stellen wij een prijs op.

Wilt u op voorhand echter precies weten wat de klus u gaat kosten? Dan kunt u uiteraard geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Dat kan telefonisch via 074-2422020 of via het contactformulier op onze website. Vindt u het eenvoudiger om even snel een mailtje te sturen? Ook dat is mogelijk: info@reerinkschoonmaak.nl.