Schoonmaak Enschede

Dat schoonmaken een vak op zich is, zult u ongetwijfeld merken als u zelf probeert om een grote klus aan te pakken. Niet voor niets investeren bedrijven en uiteraard ook particulieren in de omgeving van Enschede graag in de diensten van een professionele schoonmaker, zoals Reerink schoonmaak & onderhoud. U weet dan namelijk zeker dat de schoonmaak 100% grondig wordt gedaan.

Ons familiebedrijf bestaat al meer dan 40 jaar en die ervaring zorgt ervoor dat we exact weten hoe een klus moet worden aangepakt. Het maakt ons daarbij niet uit of het gaat om algemene schoonmaak, glasbewassing, vloeronderhoud, gevelreiniging of industrieel onderhoud. Onze professionele, gediplomeerde schoonmakers zijn namelijk van alle markten thuis en helpen u graag.

Professionele schoonmaker in omgeving van Enschede

Reerink schoonmaak & onderhoud in de omgeving van Enschede staat voor maximale kwaliteit tegen een gunstig tarief. Daarbij hechten we ook veel waarde aan snelle service, zodat u niet weken hoeft te wachten tot uw klus geklaard is. We treden snel met u in contact en zorgen ervoor dat de schoonmaker (of schoonmakers) op de kortst mogelijke termijn langskomen.

Als gezegd beschikt ons goed opgeleide personeel over de juiste diploma’s. Uiteraard leveren wij ook de benodigdheden om de klus zo goed mogelijk te klaren. Zo beschikken wij bijvoorbeeld over mobiele hogedrukreinigingsunits, die kunnen worden ingezet om terrassen, bestrating, machines en muren weer brandschoon te krijgen. Dus ook bij hardnekkige aanslag of graffiti.

Huishoudster inhuren in Enschede

Het doen van het huishouden kan erbij inschieten, zeker wanneer u een druk bestaan heeft. In dat geval wilt u een schoonmaker in Enschede die betrouwbaar is en goed werk levert. Om daaraan tegemoet te komen, hebben wij het inmiddels zeer populaire ‘uurtje poetsen’ in het leven geroepen. Wij zorgen er dan voor dat bij u thuis of op kantoor de schoonmaak wordt gedaan, maar verbinden daar geen contractuele verplichtingen aan.

U hoeft dus niet structureel een schoonmaker in te huren, maar kunt een beroep op ons doen als u dat wenst. Dat is ook ideaal wanneer u een lastige schoonmaakklus heeft die specialistische kennis vergt. De flexibele schoonmaker in Enschede en omgeving komt dus langs wanneer ú dat wilt. Met andere woorden: tegen een scherp tarief heeft u uw eigen huishoudster op aanvraag.

Dé grote schoonmaak: ontruiming van pand of woning in Enschede

Is er een familielid overleden, of bent u huurbaas en hebben de huurders uw woning verlaten? Dan zal deze moeten worden ontruimd. Dat kan een heel gedoe zijn, zeker wanneer de ex-inwonenden jarenlang in het pand hebben gezeten. Los van bijvoorbeeld inboedel, dient u zich ook te bekommeren om vast interieur, verlichting, gordijnrails en eventueel behang.

Onze ontruimers en schoonmakers in Enschede zorgen er echter voor dat de woning weer spic en span wordt opgeleverd. Nadat onze schoonmaakploeg de klus naar tevredenheid heeft afgerond, is de woning klaar voor verkoop en/of nieuwe huurders. Ideaal als niet de tijd heeft om de schoonmaak zelf te doen, of wanneer u daar simpelweg geen zin in heeft.

Wat kost een schoonmaker in Enschede?

Omdat iedere klus weer een andere aanpak vergt en geen pand of woning hetzelfde is, zullen we eerst een inschatting moeten maken. Aan de hand daarvan stellen we voor u een op maat gemaakte offerte op, waarin staat tegen welk bedrag we uw klus zullen afronden. U kunt er echter zeker van zijn dat we scherpe tarieven hanteren, zonder bijkomende kosten.

Bent u benieuwd tegen welk bedrag we u het zware werk uit handen kunnen nemen? Vraag dan een offerte aan via de website (contactpagina), of bel ons op 072-2422020.