Schoonmaak Borne

Bent op zoek naar een betrouwbare schoonmaakpartner? Dan heeft u gevonden wat u nodig heeft! Schoonmaak- en familiebedrijf Adrie Reerink is al meer dan 40 jaar actief in de schoonmaak en kan u op alle mogelijke gebieden ontzorgen. Onze diensten lopen uiteen van industriële reiniging en de verzorging van wasgoed, tot een uurtje poetsen op aanvraag en afvalbeheer en onkruidbestrijding.

U kunt het zo gek niet bedenken, of op het gebied van schoonmaak zijn wij in Borne en omgeving inzetbaar. Uiteraard kunt u bij ons rekenen op een gunstig tarief en leveren wij altijd maximale kwaliteit, ongeacht het type klus. Het spreekt daarbij voor zichzelf dat we snelle service leveren, zodat u nooit lang hoeft te wachten op uw schoonmaker. De klant is immers koning.

Waarom een schoonmaker in Borne inhuren?

De schoonmaak, die kunt u natuurlijk ook zelf doen. Althans, in theorie dan. Maar bij een goede, grondige en professionele schoonmaakbeurt komt heel wat kijken. Niet voor niets beschikken onze schoonmakers over speciale diploma’s en worden zij op regelmatige basis bijgeschoold. Echt goed schoonmaken is een vak en kost tijd. Tijd die niet iedereen heeft.

Wanneer u de schoonmaak bij u in Borne door ons laat doen, weet u zeker dat uw bedrijfspand, terras, medische praktijk, kantoor, school etc. etc. er na afloop weer tiptop uitziet. Wij laten geen hoekje onaangeroerd en zijn pas tevreden als alles volledig schoon is. Kampt u met een vieze gevel? Geen probleem. Onze professionals gebruiken hoogwaardige mobiele hogedrukreinigers, die iedere klus aankunnen. Zelfs graffiti en hardnekkige aanslag wordt grondig aangepakt

Huishoudelijke hulp in Borne

Ook uw huis heeft af en toe een grondige schoonmaak nodig.  Voor veel mensen is dat, naast een druk bestaan, echter te veel gevraagd. Reerink schoonmaak & onderhoud heeft daarom het inmiddels zeer populaire ‘uurtje poetsen’ geïntroduceerd. Dat is een professionele schoonmaker in Borne, die u op regelmatige basis helpt met het huishouden.

Voordeel hiervan is dat u niet vastzit aan contractuele verplichtingen. Heeft u de schoonmaker dus even niet nodig, dan zit u nergens aan vast. Deze flexibele schoonmaak plant u helemaal zelf in en wij zorgen alleen voor het leveren van een professionele en daadkrachtige professional. Heeft u vervolgens 2 of 3 maanden geen hulp meer nodig, dan betaalt u dus ook niks. U bepaalt.

Pand laten schoonmaken en ontruimen in Borne

Wanneer een dierbare overlijdt, komt er als naast familielid heel wat op u af. In veel gevallen moet ook het huis worden ontruimd. Hetzelfde geldt wanneer u als huurbaas plotseling huurders ziet vertrekken. Zo’n ontruiming kost doorgaans veel tijd en kan daardoor ook flink in de kosten lopen. Onze schoonmakers helpen u dan graag uit de brand, uiteraard tegen een scherp tarief.

Reerink schoonmaak & onderhoud zorgt ervoor dat alles wordt ontruimd, in overleg ook vast interieur, verlichting, gordijnrails, vloeren, behang en ga zo maar door. De woning wordt volledig schoon opgeleverd, zodat deze klaar is voor de verkoop of nieuwe huurders. Indien gewenst, kunnen onze glazenwassers en gevelreinigers ook de buitenkant onder handen nemen.

Wat kost een grote schoonmaak in Borne?

Het inhuren van een schoonmaker betekent dat u kiest voor professionaliteit. Dat wil echter niet zeggen dat u de hoofdprijs hoeft te betalen. Wij werken als gezegd met scherpe tarieven, zodat iedereen in Borne de mogelijkheid heeft om een professionele schoonmaker in te huren. Of het nu gaat om een grote klus, of het hierboven toegelichte uurtje poetsen.

Voor iedere klus stellen wij een offerte op, waarin u precies ziet wat uw eisen en wensen zullen gaan kosten. Indien u interesse heeft in zo’n offerte kunt u contact opnemen via 074-2422020 of e-mail: info@reerinkschoonmaak.nl. Ook kunt u het contactformulier op onze website invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.