Schoonmaak Almelo

Met 40 jaar ervaring in het vak, is Reerink schoonmaak & onderhoud dé partner voor een grondige schoonmaak in Almelo en omgeving. Dankzij die ervaring weten wij als geen ander hoe wij u moeten ontzorgen, en leveren wij altijd een schoonmaker die aan uw wensen voldoet. Onze diensten lopen uiteen van het verzorgen van wasgoed, tot afvalbeheer en van de ontruiming van panden tot glasbewassing. U vindt bij ons dus altijd waar u naar op zoek bent.

Wij streven naar het gunstigst mogelijke tarief voor u, zonder dat er wordt ingeboet aan kwaliteit. Uiteraard is ook snelle service voor u van belang. Na uw aanvraag voor een schoonmaker in Almelo of omgeving, gaan we dan ook snel voor u aan de slag. Onze medewerkers zijn professioneel opgeleid en beschikken dus over de juiste diploma’s. Ook worden zij regelmatig bijgeschoold.

Voordelen van een schoonmaker in Almelo inhuren

Het schoonmaken van uw (bedrijfs)pand, woning, of kantoor kunt u in principe helemaal zelf doen. U bespaart dan kosten, al kunnen daar vraagtekens bij worden gezet. De tijd die u kwijt bent met de schoonmaak van uw pand in Almelo, kunt u immers ook aan iets anders besteden. Met andere woorden: de schoonmaak laten doen, is op de lange termijn een verstandige investering.

Daar komt bij dat onze schoonmaker(s) snel en grondig te werk gaat/gaan. Wanneer het door ons wordt schoongemaakt, is het dus ook écht schoon. Dat zorgt voor een professionele uitstraling en geeft een verzorgde eerste indruk. Bovendien hoeft u er in uw agenda geen rekening meer mee te houden. Wij komen op een gezette tijd langs en zorgen ervoor dat uw pand of woning wordt gereinigd.

Inhuren van huishoudelijke hulp in Almelo

Voor sommige mensen is het inhuren van een structurele hulp te duur, of simpelweg overbodig. Misschien heeft uw woning in Almelo maar eens in de 3 tot 6 maanden een schoonmaker nodig. U kunt dan overwegen om het alsnog zelf te doen, maar veel eenvoudiger is het inhuren van een professioneel iemand die voor u de schoonmaak doet. En dat zonder verdere verplichtingen.

Bij ons populaire ‘uurtje poetsen’ sturen wij namelijk iemand langs wanneer u dat wenst. Er wordt dus geen contract afgesloten, dus u zit nergens aan vast. De flexibele schoonmaker in Almelo komt desgewenste één (of meerdere) keren langs en zorgt ervoor dat alles na afloop weer spic en span oogt. Van een ‘abonnement’ of dienstverband is dus geen sprake! U bepaalt, wij maken schoon.

Professionele apparatuur voor grote schoonmaak in Almelo

Reerink schoonmaak & onderhoud schuwt de kleine klusjes niet, maar is uiteraard ook inzetbaar voor een grootschalige schoonmaak in Almelo en omgeving. Daarbij kunt u denken aan gevelreiniging, waarbij onze state-of-the-art hogedrukspuitreinigers worden ingezet om alles grondig te reinigen. Wij zijn ook in te huren voor het opschonen van uw terras, de bestrating of voor industriële reiniging.

Veelgevraagd is de schoonmaker die zich bezighoudt met glasbewassing, beter bekend als de glazenwasser. Deze schoonmaker kan de glazen van gebouwen tot 56 meter hoogte wassen, waarbij al dan niet gebruik wordt gemaakt van een hoogwerker. Ook kunt u bij ons terecht voor een goed opgeleide tuinman, het reinigen van zonnepanelen of het inhuren van een conciërge.

Kosten voor een schoonmaker in Almelo

Een keuze voor ons is een keuze voor kwaliteit, maar dat betekent niet dat wij de hoofdprijs rekenen. Het feit dat we 40 jaar bestaan, is mede te danken aan onze gunstige prijs-kwaliteitverhouding. We werken dus met scherpe tarieven, zodat iedereen bij ons een schoonmaker kan inhuren. Ongeacht de aard van het werk – een uurtje poetsen of een grootschalige industriële reiniging.

Wilt u weten wat een schoonmaak bij u in Almelo kost? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier op de website, of stuur een e-mail naar info@reerinkschoonmaak.nl. Indien u dat liever heeft, kunt u natuurlijk ook altijd eerst even bellen voor overleg: 074-2422020.