Ontruiming Enschede

Steeds vaker krijgen bedrijven en woningen in Enschede te maken met de noodzaak van ontruiming. Dat kan het geval zijn wanneer de eigenaar van het pand komt te overlijden, of wanneer huurders om wat voor reden dan ook worden uitgezet. In veel gevallen blijft de inboedel achter, al dan niet met een verouderd vast interieur, een oude vloer en/of behang.

Reerink schoonmaak & onderhoud helpt bij de ontruiming van panden in en rondom Enschede, ongeacht de oorzaak. Wij zorgen ervoor dat de woning volledig wordt leeggehaald en eventueel weer schoon wordt opgeleverd. Ideaal als u van plan bent om het pand van een overleden familielid in de verkoop te zetten en u zelf gaan tijd heeft om alles van A tot Z te regelen.

Wat doen we bij een woning ontruimen in Enschede?

Wanneer een woning door ons wordt ontruimd, kunnen we in principe alles voor u strippen en meenemen. Dus niet alleen het meubilair, maar ook vast interieur (keukens, installaties etc.). Daarnaast kunnen we, indien gewenst, zaken als verlichting, gordijnrails en zelfs behang verwijderen. Deze volledige ontruiming verzekert u ervan dat u nergens meer omkijken naar heeft.

Uiteraard kunnen wij daarna, naar wens, de woning schoonmaken en dus volledig gebruiksklaar opleveren. Gebruiksklaar houdt in dit geval in dat het pand te koop of te huur kan worden aangeboden. De volgende huurder of eigenaar hoeft er in feite alleen nog maar zijn of haar eigen touch aan te geven. In principe is de woning dan dus Funda-proof.

Ontruiming van woning in Enschede bij overlijden

Wanneer er een dierbare in uw omgeving overlijdt, bijvoorbeeld in een bejaardentehuis in Enschede, staat uw hoofd niet naar een snelle ontruiming van de kamer. De meeste zorginstellingen of bejaardentehuizen werken echter met een zeer korte oplevertermijn, soms zelfs al twee weken na overlijden. Er moet immers ruimte worden vrijgemaakt voor nieuwe bewoners.

Wanneer dat het geval is, ontzorgt Reerink schoonmaak & onderhoud u graag. Wij nemen u het lastige werk uit handen en zorgen voor de complete ontruiming van de woning in Enschede. Het enige dat u hoeft te doen, is aangeven wat wel en wat niet bewaard moet worden. Ook brengen wij de goederen voor u naar de stort, of geven we deze eventueel weg. Uw wensen zijn hierbij leidend.

Ontruiming van pand of woning na uitzetting van huurders

Bent u huurbaas en beschikt u over meerdere panden, dan heeft u waarschijnlijk niet de tijd om al uw panden zelf keer op keer te ontruimen. Zeker wanneer huurders, bijvoorbeeld door wanbetaling, op korte termijn worden uitgezet. Ook bij overlijden kan dat het geval zijn. De woning staat dan nog vol met spullen, die u het liefst op zo kort mogelijke termijn kwijt wil.

Wij kunnen de ontruiming van uw pand of woning in Enschede razendsnel voor u organiseren. U weet dan dus zeker dat de ruimte binnen afzienbare tijd spic en span wordt opgeleverd, zodat u ook weer snel op zoek kunt naar een nieuwe huurder. Ook spoedontruiming in Enschede is bij ons mogelijk. Wij staan direct voor u klaar.

Kosten voor ontruiming pand in Enschede

Wij helpen u graag met de ontruiming van uw pand of woning in Enschede. De prijs daarvoor is uiteraard grotendeels afhankelijk van de grootte en de duur van de klus. Om die reden werken wij met (geheel vrijblijvende) offertes, die u eenvoudig kunt aanvragen via deze website. Indien u dat liever heeft, kunt u natuurlijk ook altijd even bellen: 074-2422020. Contact opnemen met ons team van specialisten kan ook via e-mail: info@reerinkschoonmaak.nl.