Hoera! Geslaagd!

10 mei 2019

Wij zijn trots… Arjan Reerink, Marc Mulder en Johnny Witten zijn vandaag geslaagd voor hun VCA-VOL cursus! Heel goed gedaan!

Wat houdt deze cursus precies in?

VCA VOL is een diploma op het gebied van veilig- en gezond werken gericht op leidinggevende medewerkers en ZZP’ers. Met dit diploma tonen zij aan dat zij weten hoe zij zelf en andere medewerkers op een veilige manier hun werkzaamheden dienen uit te voeren.
VCA VOL staat voor VGM Checklist Aannemers Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden. Wanneer het VCA VOL diploma is behaald, ben je bekend met de wet- en regelgeving, het herkennen van onveilige situaties op de werkvloer, het voorkomen van arbeidsongevallen en het organiseren van toolboxmeetings voor medewerkers.

De veiligheid en het welzijn van onze medewerkers staat altijd op de eerste plaats. Het behalen van het VCA diploma draagt hieraan bij. Ook is het VCA diploma bij veel van onze opdrachtgevers vereist. Daarom is het behalen van het VCA diploma voor onze afdeling specialistisch verplicht. Al onze medewerkers van ons specialistische team zijn momenteel in het bezit van het VCA basis (medewerkers) of het VCA VOL (leidinggevenden) diploma. Nieuwe medewerkers worden in de gelegenheid gesteld om het diploma binnen 3 maanden te halen.