Glazenwasser Oldenzaal

Voor een goede eerste indruk van uw woning, bedrijfspand of kantoor is een frisse en verzorgde uitstraling essentieel. Schone ramen zijn daar een belangrijk onderdeel van. Met een glazenwasser in Oldenzaal van Reerink schoonmaak & onderhoud weet u zeker dat u op dat gebied goed zit. Wij beschikken over meer dan 40 jaar ervaring in het vak en weten wat nodig is voor een prachtig resultaat.

De glazenwasser in Oldenzaal die uw glasbewassing verzorgt, is gegarandeerd een goed opgeleide professional met kennis van zaken. Onze mensen beschikken over de juiste diploma’s en worden regelmatig bijgeschoold, zodat ze voldoen aan de laatste eisen en standaarden. Bovendien zorgen ze de werkzaamheden veilig en verantwoord uit. U hoeft daar dus geen enkel omkijken naar.

Voordelige en goedkope glazenwasser in Oldenzaal

Wanneer u een glazenwasser in Oldenzaal inhuurt, kijkt u waarschijnlijk naar twee zaken: kwaliteit en prijs. Op beide gebieden proberen wij het beste van het beste te leveren. Kwaliteit waarborgen we, naast een goede opleiding van onze glasbewassers, door te zorgen voor de beste middelen en schoonmaakproducten. Daardoor onderscheidt uw (bedrijfs)pand zich straks van de rest.

Daarnaast zorgen onze vakbekwame professionals ervoor dat ook de kozijnen worden schoongemaakt. Dankzij dit extraatje bespaart u op termijn flink in de kosten. Kozijnen kunnen namelijk gaan rotten of verkleuren, waardoor u deze op den duur moet vervangen. Door ze tijdig schoon te maken, voorkomt u prijzig onderhoud op de middellange termijn.

Glazenwasser in Oldenzaal met innovatieve technieken

De glazenwasser in Oldenzaal is overal inzetbaar, ongeacht de grootte van uw gebouw, huis of pand. Ook flats tot een hoogte van 56 meter kunnen door ons onder handen worden genomen. Hiervoor zetten wij onze speciale  56-meterhoogwerker in. Is het gebouw iets lager (tussen de 15 en de 26 meter), dan komen we langs met onze normale hoogwerker.

Trots zijn we vooral op de innovatieve Tuckerpole, die wordt ingezet bij klussen tussen de 10 en de 15 meter. Uw ruiten worden dan door middel van het warmwatertelescoopbewassingssysteem gereinigd. Bij de wat kleinere panden, waaronder woonhuizen, gebruiken we de ladder. Dat scheelt in tijd en kosten, waardoor uw woning snel en efficiënt op korte termijn kan worden schoongemaakt.

Glazenwasser voor particulieren in Oldenzaal

De glazenwasser in Oldenzaal van Reerink schoonmaak & onderhoud is uiteraard ook beschikbaar voor particulieren. Ieder huis heeft om de zoveel tijd een flinke opknapbeurt nodig en de ruiten mogen daarbij niet worden vergeten. Bent u dus op zoek naar een goede, betrouwbare en betaalbare glazenwasser in de omgeving van Oldenzaal? Neem dan even contact met ons op.

Het is voor u handig om te weten dat u bij ons nooit vastzit aan contractuele verplichtingen. Wanneer u ons maar één keer inhuurt, komen we ook echt maar een keer langs. Dit in tegenstelling tot sommige andere schoonmaakbedrijven, waar u meteen een contractuele verplichting moet aangaan. Daar doen wij niet aan: flexibiliteit dragen we hoog in het vaandel.

Kosten voor glazenwasser in Oldenzaal en omgeving

Om de kosten voor een glazenwasser voor uw (bedrijfs)pand, school, huis of kantoor in Oldenzaal in te kunnen schatten, hebben we eerst wat meer informatie nodig. Denk daarbij aan de grootte van het gebouw, het aantal ramen en de maximale hoogte waarop gewerkt moet worden. Aan de hand van deze gegevens stellen wij vervolgens een op maat gemaakte offerte op.

Bent u benieuwd wat dat in uw situatie betekent? Bel ons dan even op 074-242 20 20, zodat we telefonisch kunnen overleggen over uw wensen en eisen. Mailen kan ook: info@reerinkschoonmaak.nl. Indien u het makkelijker vindt, kunt u ook altijd via de contactpagina het formulier invullen. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.