Glazenwasser Hengelo

Een goede uitstraling van uw (bedrijfs)pand is essentieel. De gevel en de ramen vormen gezamenlijk als het ware het visitekaartje van het kantoor van uw onderneming. Potentiële klanten die (toevallig) langskomen, verbinden onbewust conclusies aan die totaaluitstraling. Glasbewassing, ofwel ramen wassen, draagt op een heel eenvoudige manier bij aan een verzorgde eerste indruk.

Reerink schoonmaak & onderhoud ontzorgt zowel professionele als particulieren klanten bij creëren van een perfecte uitstraling. Onze glazenwassers in Hengelo zijn goed opgeleide professionals, die nauwkeurig werken en geen vlekje de kans geven. Ze zijn in het bezit van de juiste diploma’s en voeren de glasbewassing veilig en verantwoord uit.

Voordelige glazenwasser in Hengelo

Onze glazenwassers in Hengelo werken met de beste middelen en schoonmaakproducten, zodat uw pand zich onderscheidt van de concurrentie. Daarnaast werken we snel en efficiënt en hoeft u nooit lang te wachten. Als iets vies is, wilt u immers dat het zo snel mogelijk wordt schoongemaakt. Nadat uw een aanvraag heeft gedaan, gaan we dan ook razendsnel voor u aan de slag.

Een glazenwasser heeft een specifieke kerntaak, maar zorgt er tegelijkertijd voor dat u op de langere termijn kosten bespaart. Omdat tijden de glasbewassing namelijk ook de kozijnen worden meegenomen, voorkomt u duur onderhoud. Al het vuil wordt grondig aangepakt en krijgt dus niet de kans om blijvende schade te veroorzaken. Op die manier bent u uiteindelijk extra voordelig uit.

Mogelijkheden voor glazenwasser in Hengelo

U kunt bij Reerink schoonmaak & onderhoud in Hengelo terecht voor het reinigen van ramen tot wel 56 meter hoogte. Ook flatgebouwen nemen wij dus graag onder handen. Wel hanteert de glazenwasser in Hengelo verschillende werkwijzen voor verschillende hoogtes. Deze hoogte-specifieke werkwijze draagt zorg voor een optimaal – en dus schoon – resultaat.

Ramen tot 10 meter hoogte, worden op traditionele wijze gewassen, dus met de oude vertrouwde ladder. Bij ramen tot 15 meter wordt gebruikgemaakt van de Tuckerpole – een innovatief warmwatertelescoopbewassingssysteem dat tijd en dus kosten bespaart. Zitten de ramen tussen de 15 en de 26 meter, dan wordt de hoogwerker gebruikt. Alles daarboven vraagt om de 56-meterhoogwerker.

Glazenwasser in Hengelo voor particulieren

De glazenwasser is er voor groot en klein, dus voor bedrijven en particulieren. Onze professionele glasbewassers is het om het even en zijn pas tevreden als u dat ook bent. Dus of u nu 10, 100 of 300 ramen heeft die gewassen moeten worden: alles is mogelijk. Ook de kleinste huizen of appartementen moeten immers worden schoongemaakt.

Wanneer u kiest voor de services van Reerink schoonmaak & onderhoud zit u bovendien nergens aan vast, of u ons nu particulier inhuurt of niet. Wanneer u eenmalig de ramen gewassen wilt hebben, sturen wij gewoon eenmalig mensen langs om u te helpen. Daarbij is er dus geen sprake van contractuele verplichtingen. We houden het graag zo flexibel mogelijk.

Wat kost een glazenwasser in Hengelo?

De kosten voor de glazenwasser in Hengelo zij afhankelijk van situatiespecifieke eisen en factoren. Hoe groot is het pand? Op (en tot) welke hoogte moet gewerkt worden? Daarom stellen wij altijd een offerte op maat op. We maken dan eerst een inventarisatie en zorgen ervoor dat we niks vergeten. Aan de hand daarvan, wordt een inschatting gemaakt van het aantal uren en rolt er een scherp tarief uit.

Wilt u weten wat dat in uw situatie betekent? Neem dan even contact met ons op via 074-242 20 20, of vul het contactformulier in op de website. De glazenwasser in Hengelo neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de opties en mogelijkheden door te nemen.