Glazenwasser Almelo

Het goed onderhouden van uw woning of (bedrijfs)pand is essentieel voor een goede uitstraling. Daarbij mag ook het wassen van ruiten en ramen niet worden vergeten. Een schone gevel én schone ramen zorgen namelijk voor een verzorgde eerste indruk. En dat is bijna noodzakelijk als u zich op de zakelijke markt begeeft. Potentiële klanten of opdrachtgevers verbinden daar immers conclusies aan.

Voor een vakbekwame, professionele glazenwasser in Almelo bent u bij Reerink schoonmaak & onderhoud aan het goede adres. Onze mensen zijn goed opgeleide professionals, die in het bezig zijn van de juiste papieren en diploma’s. Dat betekent dat de glasbewassing niet alleen snel en efficiënt, maar ook veilig en verantwoord wordt uitgevoerd. U hoeft zich dus nergens om te bekommeren.

Voordelige glazenwasser in Almelo

Een snelle service is een van de kenmerken waar wij ons graag op laten voorstaan. Niet omdat dat goed klinkt, maar simpelweg omdat we begrijpen dat u niet alle tijd van de wereld heeft. Wanneer u vieze ruiten of glazen heeft, wilt u dat daar zo snel mogelijk iets aan gebeurt. We proberen dan ook om altijd zo snel mogelijk te handelen. De glazenwasser in Almelo is dus op korte termijn beschikbaar.

Daarnaast werken we met de beste middelen en schoonmaakproducten, zodat uw pand zich onderscheidt van de rest. Bovendien zorgen onze mensen ervoor dat ook de kozijnen worden meegenomen. Hierdoor voorkomt u duur onderhoud op de lange termijn. Vieze kozijnen kunnen immers gaan rotten of verkleuren, waardoor ze moeten worden vervangen.

Verschillende opties bij glazenwasser in Almelo

Wanneer u ons inschakelt, gaan we zo snel mogelijk aan de slag. Belangrijk om te weten is hoe hoog uw (bedrijfs)pand is. U kunt bij schoonmaakbedrijf Adrie Reerink terecht voor ramen tot wel 56 meter hoogte. Bij een ‘normaal’ huis tot 10 meter hoogte kunnen we onze werkzaamheden uitvoeren met een gewone ladder. Tot 15 meter gebruiken we de Tuckerpole, een innovatief warmwatertelescoopbewassingssysteem.

Zit uw pand tussen de 15 en de 26 meter, dan komen dan zetten we onze eigen hoogwerker in. Voor het allerhoogste werk, dus tot 56 meter, komt uw glazenwasser in Almelo langs met de speciale 56-meterhoogwerker. Laat ons dus op even weten waar we rekening mee moeten houden, dan kunnen we daar op voorhand de juiste materialen en de juiste mensen voor verzamelen.

Glazenwasser voor particulieren in Almelo

U kunt onze glazenwasser in Almelo inhuren voor uw bedrijfspand, of voor grote schoolgebouwen, ziekenhuizen of kantoren. Het is echter ook gewoon mogelijk om als particulier gebruik te maken van onze diensten. Het maakt ons niet uit of er 20, 50 of 200 ruiten moeten worden schoongemaakt. Zijn de ramen van uw woning dus aan een grondige schoonmaakbeurt toe, neem dan even contact met ons op.

Goed om te weten is dat u bij Reerink schoonmaak & onderhoud niet vastzit aan langlopende contracten. U kunt bij ons dus ook eenmalig de ramen laten doen door de glazenwasser in Almelo, zonder dat u daarna tot iets verplicht bent. Zeker voor u als particulier is die flexibiliteit van groot belang. U hoeft immers niet ieder halfjaar de ramen te laten wassen.

Tarieven voor glazenwasser in Almelo

De kosten voor een glazenwasser in Almelo van Reerink schoonmaak & onderhoud zijn gebonden aan meerdere factoren. Uiteraard is de grootte van de klus belangrijk – dus om hoeveel werk het gaat. Daarnaast speelt ook de hoogte van uw (bedrijfs)pand of woning een rol. Het inzetten van een hoogwerker kost immers iets meer dan een gewone ladder.

Als u wilt weten welk scherp tarief wij in uw situatie kunnen bieden, dan kunt u contact met ons opnemen via e-mail: info@reerinkschoonmaak.nl, of bellen naar 074-242 20 20.