Gevelreiniging Oldenzaal

Zit u met een vervuilde gevel, of is uw terras toe aan een flinke opknapbeurt? Doe dan een beroep op de specialisten van Reerink schoonmaak & onderhoud, voor gevelreiniging in de omgeving van Oldenzaal. Met meer dan 40 jaar ervaring in de schoonmaak weten wij als geen ander wat nodig is om tot een perfect eindresultaat te komen. En dat uiteraard tegen een gunstig tarief.

Onze reinigingsservices lopen uiteen van het verwijderen van hardnekkige graffiti en andere verf, tot het opschonen van terrassen en bestrating. Naast gevelreiniging in Oldenzaal en omstreken, kunt u ons ook inhuren voor industriële reiniging. Dat wil zeggen: het reinigen van grote machines, waardoor de levensduur aanzienlijk wordt verlengd.

Gevelreiniging in Oldenzaal voor graffiti en verf

Gevelreiniging komt in de praktijk vaak neer op het verwijderen van graffiti. Wanneer uw woning of bedrijfspand onder de verf zit, is het belangrijk dat dit zo snel mogelijk wordt verwijderd. Hierdoor voorkomt u namelijk aanhechting van de verf. Daarnaast nodigt de aanwezigheid van graffiti vaak uit tot nog meer graffiti. Bij Reerink schoonmaak & onderhoud kunt u dan ook rekenen op snelle service.

Het weghalen van graffiti is een vak apart. Dit wordt gedaan met hoogwaardige mobiele hogedrukreinigers, die door experts moeten worden gehanteerd. Zelfs daarmee is echter niet gezegd dat alle graffiti kan worden weggehaald. De verf kan namelijk al in de muur zijn getrokken, of bestaan uit bestandsdelen waar nog geen oplossing voor is gevonden. De gevel kan dan eventueel ook gestraald worden.

Gevelreiniging in Oldenzaal, zelf doen of inhuren?

Voor kleine schoonmaakklusjes kunt u eenvoudig zelf aan de juiste materialen komen. Bij graffiti, hardnekkige aanslag en grote hoeveelheden vuil, is het echter raadzaam om een beroep te doen op een professioneel gevelreiniging bedrijf in Oldenzaal. Als gezegd werken wij met hoogwaardige apparatuur, die zelfs de meest vervuilde plekken aanpakken.

Bijkomend voordeel is dat u zeker weet dat de ondergrond – bijvoorbeeld een muur, terras of bestrating – niet wordt beschadigd. In veel gevallen zien we dat met huis-tuin-en-keukenapparatuur veel bijkomende schade wordt aangericht. Denk hierbij aan het wegspuiten van de voeging of het vernielen van oude, broze stenen. Onze experts zorgen ervoor dat alles netjes gebeurt.

Gevelreiniging in Oldenzaal voor terras en bestrating

Een vuil terras is veel mensen een doorn in het oog. Niet zozeer de losse rommel – die is immers eenvoudig weg te ruimen. Groene aanslag is voor veel huis- of grondbezitters echter ergernis nummer een. Wanneer die aanslag al geruime tijd aanwezig is, kan het verwijderen ervan voor problemen zorgen. Onze gevelreinigers helpen u dan graag.

Onze specialistische hogedrukreinigingsunits staan ook op dit vlak hun mannetjes. De aanslag wordt zorgvuldig van uw terras, of eventueel bestrating, verwijderd. Voor u het weet zijn de tegels er weer als nieuw uit en krijgt uw ‘buiten’ weer een geheel nieuwe uitstraling. Binnen de kortste keren is uw tuin dan weer klaar voor een lange, warme zomer met veel gezellige avondjes.

Wat kost gevelreiniging in Oldenzaal en omgeving?

Reiniging van muren, terrassen, bestrating of industriële machines in of rondom Oldenzaal is maatwerk. Het aantal uur dat onze mensen bezig zijn met een klus, is namelijk afhankelijk van meerdere factoren. Om die reden maken wij op voorhand altijd een offerte op maat. Deze kunt u geheel vrijblijvend aanvragen via de website, of door even te bellen naar 074-2422020.

Reerink schoonmaak & onderhoud is naast gevelreiniging in Oldenzaal ook inzetbaar voor andere werkzaamheden zoals vloeronderhoud, glasbewassing of een ‘uurtje poetsen’ . Voor meer informatie daarover kunt u eveneens heel eenvoudig contact opnemen via de website of telefoon. U kunt ook altijd een mailtje sturen naar info@reerinkschoonmaak.nl.