Gevelreiniging Hengelo

Een vervuild oppervlak, zoals een gevel, kan bijzonder storend zijn. Het komt helaas echter regelmatig voor dat gevels worden ondergespoten met graffiti. Of dat een terras bezaaid is met mos of andere aanslag. In zo’n geval is het tijd om de gevelreiniging in Hengelo van schoonmaakbedrijf Adrie Reerink in te schakelen.

Dankzij meer dan 40 jaar ervaring in het vak weten wij exact wat nodig is om uw gevel, muur, terras of oprit weer helemaal schoon te krijgen. Het maakt ons daarbij niet uit of het gaat om uw privéwoning, een bedrijfspand, een schoolgebouw of een ziekenhuis. Onze goed opgeleide professionals zorgen er altijd voor dat de gevel weer zo schoon mogelijk wordt.

Gevelreiniging in Hengelo voor graffiti

Er is niks vervelender dan ongewenste graffiti op uw gevel. Wanneer u dat constateert, moet u zo snel mogelijk actie ondernemen. Hiermee voorkomt u dat de verf tijd krijgt om te hechten en wekt u niet de indruk dat de betreffende muur of gevel ook door anderen mag worden beklad. Door de gevelreiniging in Hengelo snel in te schakelen, boekt u het beste resultaat.

Het is wel belangrijk om te weten dat niet alle graffiti in zijn geheel te verwijderen is. Dat is namelijk afhankelijk van het type verf dat gebruikt is en de tijd tussen het aanbrengen en het reinigen. Nieuwere verf kan bestandsdelen bevatten die nog niet te verwijderen zijn. En graffiti die langere tijd op een oppervlak zit, kan zijn ingetrokken. Het compleet reinigen wordt hierdoor een stuk lastiger.

Gevelreiniging in Hengelo voor terrassen en industrie

Gevelreiniging is een overkoepelend begrip voor alles wat te maken heeft met het schoonmaken met een hogedrukreinigingsunit. Dat hoeft dus niet per se een gevel te zijn, maar kan ook een terras, een stuk bestrating of zelfs een industriële machine zijn. Reerink schoonmaak & onderhoud in Hengelo is voor al deze klussen in te huren. Schoon is bij ons pas schoon als u ook tevreden bent, ongeacht het object.

Zit u – bijvoorbeeld na een lange, natte winter – met een vervuild terras? Zo’n terras waar de groene aanslag de gehele look en uitstraling belemmert? Dan is het verstandig om zo snel mogelijk onze gevelreiniging in Hengelo te raadplegen. Hoe eerder, hoe beter. Wanneer de aanslag namelijk niet langdurige de kans krijgt om in te trekken, zal het uiteindelijke resultaat een stuk beter zijn.

Gevelreiniging zelf doen

Moet u een paar strepen verf van een muur of gevel krijgen, of heeft u een klein stukje mos dat verwijderd moet worden? Dan kunt u gerust zelf aan de slag gaan en kunt u best zonder onze gevelreiniging services in Hengelo. Bij hardnekkige klussen, zoals een groot stuk bedrijfspand of een school, is dat echter een ander verhaal. Dan is vakmanschap vereist.

Onze professionals beschikken over de juiste diploma’s en worden op regelmatige basis bijgeschoold. Daarnaast beschikken we over state-of-the-art apparatuur, die nodig is om de vervuiling bij de wortel aan te pakken. Bovendien weet u zeker dat u geen bijkomende schade aan de gevel of muur aanricht. U zal namelijk niet de eerste zijn die ook een stuk van de voeging wegspuit.

Prijs voor gevelreiniging in Hengelo

Hoeveel het reinigen van uw gevel, terras, machinerie of bestrating in Hengelo kost, is afhankelijk van meerdere factoren. Denk daarbij aan het te reinigen oppervlak, de locatie en het soort bevuiling. Aan de hand hiervan maken wij een inschatting van het aantal uren. Wanneer u bij ons een vrijblijvende offerte aanvraagt, kunt u dat precies zien.

Wilt u meer informatie over gevelreiniging in Hengelo, of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op via info@reerinkschoonmaak.nl, of vul het contactformulier in op de website. U kunt natuurlijk ook altijd even bellen: 074 – 242 20 20.