Gevelreiniging Enschede

Zit u al een tijdje met een vervuilde gevel, of krijgt u uw terras of bestrating maar niet schoon? Dan is het moment aangebroken om een expert aan het werk te zetten. Reerink schoonmaak & onderhoud helpt u graag met gevelreiniging in de omgeving van Enschede, maar ook voor het schoonmaken van andere vervuilde oppervlaktes. Onze professionals zorgen ervoor dat het weer écht schoon wordt.

Met meer dan 40 jaar ervaring in de schoonmaakindustrie weten we precies hoe een klus moet worden aangepakt. Bovendien vinden we het belangrijk dat onze services betaalbaar blijven. We hanteren dan ook gunstige tarieven, zonder in te boeten aan kwaliteit. Onze professionele medewerkers beschikken over de juiste diploma’s en worden regelmatig bijgeschoold.

Gevelreiniging in Enschede voor graffiti

Het meest hardnekkige probleem op het gebied van gevelreiniging is ongetwijfeld graffiti. Soms kan het een stad of gebouw extra uitstraling geven, maar op uw woning of kantoorpand? Nee, daar zit u niet op te wachten. Het is dan belangrijk om de graffiti zo snel mogelijk te verwijderen, zodat de verf niet de kans krijgt om aan de ondergrond te hechten.

Een andere reden om snel te handelen, is dat een muur met graffiti nog meer graffiti uitlokt. Door te kiezen voor professionele gevelreiniging in Enschede, weet u zeker dat de graffiti op korte termijn op vakkundige wijze wordt verwijderd. Houd daarbij echter wel in het achterhoofd dat niet alle graffiti te verwijderen is. De verf kan bijvoorbeeld al in de muur zijn getrokken, of uit bestandsdelen bestaan die nog niet te verwijderen zijn.

Zelf gevel reinigen of kiezen voor professionele gevelreiniging?

Met een goede hogedrukspuit komt u misschien een heel eind, maar hardnekkige klussen vragen om de beste apparatuur. Apparaat die vaak duur en lastig te hanteren is. Reerink schoonmaak & onderhoud gebruikt voor de gevelreiniging in Enschede specialistisch mobiele hogedrukreinigingsunits, die zelfs de meest vervuilde ondergrond kunnen reinigen.

Dat is net wat anders dan de doorsnee reiniger die u bij de bouwmarkt kunt kopen of huren. Voor een perfect resultaat, is het dus raadzaam om te investeren in vakbekwame professionals. Niet alleen om de ondergrond helemaal schoon te krijgen, maar ook om bijkomende schade te voorkomen. Veel particulieren die te enthousiast aan het reinigen slaan, vernielen daarbij ook delen van de muur of spuiten ongemerkt de voeging weg.

Gevelreiniging Enschede, ook voor terrassen en machines

Beschilderde en bekladde muren komen we veel tegen, maar ook vieze terrassen zijn vaak een doorn in het oog. Tegels met groene aanslag – soms zelfs te glad om nog veilig op te lopen – zijn zeker na natte winters eerder regel dan uitzondering. Het verwijderen van die aanslag is een hele klus en niet altijd even eenvoudig. Zeker niet wanneer u zelf niet over de juiste apparatuur beschikt.

Onze specialisten voor gevelreiniging in Enschede helpen u graag een handje. Voor u het weet, ligt uw terras, looppad of oprit er weer als nieuw bij. Ook zijn de hogedrukreinigingsunits te gebruiken voor het reinigen van industriële machines. Alle onderdelen worden grond schoongemaakt, waardoor slijtage wordt voorkomen. Hierdoor gaan de machines langer mee en bespaart u uiteindelijk op de kosten.

Kosten voor gevelreiniging in Enschede

Gevelreiniging in Enschede is maatwerk, omdat we vooraf nooit precies weten wat u van ons verwacht. Om een scherpe prijs te kunnen bieden, moeten we eerst weten hoe groot het oppervlak is, en hoe hardnekkig de verf of de aanslag. Als we uw situatie in kaart hebben gebracht, stellen we voor u een op maat gemaakte offerte op.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan door te mailen naar info@reerinkschoonmaak.nl. Als u meteen wilt overleggen en een afspraak wilt maken in de omgeving van Enschede, dan kunt u ook bellen naar 074 – 242 20 20. Via het contactformulier op deze website kunt u eveneens een offerte aanvragen.