Conciërge Enschede

Bent u voor uw kantoorpand, school, magazijn of welk ander bedrijf dan ook in de omgeving van Enschede op zoek naar een betrouwbare en vakbekwame conciërge? Dan bent u bij Reerink schoonmaak & onderhoud aan het juiste adres. Wij vervullen voor diverse opdrachtgevers de rol van conciërge. Zo weet u zeker dat uw gebouw in goede staat blijft.

De conciërge kan u helpen met het schoonhouden van het gebouw of hierop toezicht houden. Ook is hij, of zij in staat om kleine reparaties uit te voeren indien dat nodig is. Uiteraard is deze persoon altijd aanwezig om het pand af te sluiten en het alarm in te schakelen. Ons goed opgeleide personeel in Enschede is echter ook in staat om een magazijn te beheren, of het afvalbeheer te regelen.

Waarom een conciërge inhuren in Enschede?

Het uitbesteden van conciërgetaken of het inhuren van een conciërge geeft u ruimte en tijd voor andere taken. In bijvoorbeeld schoolgebouwen, magazijnen of hotels is altijd wel iets te doen dat de aandacht vraagt – kleine klusjes die niet kunnen wachten. U kunt dat natuurlijk keer op keer zelf oplossen, maar een vakbekwame conciërge neemt u veel werk uit handen. Het zijn vakmensen in de breedste zin van het woord.

Niet alleen zijn onze professionals technisch goed onderlegd en handig, maar ze zijn ook gastvrij en betrouwbaar. Daarnaast is het belangrijk dat de conciërge in Enschede een prettig aanspreekpunt is voor tal van partijen. In scholen krijgt de conciërge bijvoorbeeld te maken met leraren, leerlingen, bestuur et cetera. U wilt dus iemand hebben die zowel toegankelijk is, als van doorpakken houdt. Onze mensen voldoen aan die eisen.

Conciërge in Enschede voor verschillen taken

Ons bestand bevat meerdere personen die wij zorgvuldig selecteren op specifieke eigenschappen, die nodig zijn om de taak van conciërge in Enschede goed te kunnen vervullen. Dat kan namelijk per organisatie verschillen. Om die reden vragen wij u vooraf een taakomschrijving te geven. Met andere woorden: wat moet de betreffende persoon precies gaan doen?

Aan de hand van uw omschrijving selecteren wij vervolgens een geschikt persoon voor uw locatie. Een conciërge die op een school aan de slag gaat, dient immers over net iets andere kwaliteiten te beschikken dan een magazijnbeheerder. Al onze mensen zijn hoe dan ook in het bezit van de juiste papieren en kunnen, indien gewenst, ook een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen.

Verschil tussen conciërge en huismeester

Indien u op zoek gaat naar een huismeester in Enschede, zult u vaak op de term conciërge stuiten en vice versa. In wezen verschillen deze twee beroepsgroepen namelijk in vrijwel niets van elkaar. De term conciërge wordt vaker gebruikt binnen scholengemeenschappen. Binnen andere organisaties staat dezelfde persoon bekend als huismeester, of in sommige gevallen ook klusjesman.

Hoe ze ook genoemd worden, ze voeren dus dezelfde taken uit. Denk daarbij ook aan het verstellen van tafels, het vervangen van kapotte lampen, de dagelijkse inspectie van het pand, het aanvullen van het magazijn en het uitvoeren van andere kleine onderhoudswerkzaamheden. Behoudens de officiële naam/titel, zijn er dus geen verschillen tussen beide.

Kosten voor een conciërge in Enschede

Bent u van plan de conciërgetaken uit te besteden, of bent u op zoek naar een conciërge in Enschede? Wij informeren u graag over de mogelijkheden en de kosten. Daarvoor kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wilt u eerst meer informatie, dan kunt u ons bellen op 074 – 242 20 20, of een mailtje sturen naar info@reerinkschoonmaak.nl. Ook kunt u het formulier invullen op de contactpagina.