Veelgestelde vragen

Heeft Reerink schoonmaak & onderhoud een milieubeleid?

Reerink schoonmaak & onderhoud heeft inderdaad een milieubeleid.

Bij onze werkzaamheden is het gebruik van schoonmaakmiddelen noodzakelijk. In samenwerking met onze leveranciers zetten wij ons in voor het gebruik van schoonmaakmiddelen die geen of bijna geen belasting zijn voor het milieu.
Daarnaast hergebruiken wij zoveel mogelijk onze flacons, indien dit niet mogelijk zorgen wij ervoor dat deze op de juiste wijze worden afgevoerd.

Tijdens het schoonmaakonderhoud maken wij gebruik van het ‘microvezel schoonmaaksysteem’. Dit systeem heeft het grote voordeel dat voor het onderhoud aan het interieur geen tot zeer weinig chemicaliën nodig zijn. Dit systeem is hiermee zeer milieu- en mensvriendelijk.

Al onze maatregelen op het gebied van ons milieubeleid kunt u vinden ons MVO beleid.

Kan ik een vaste schoonmaakmedewerker/ster verwachten?

Wij streven ernaar om op elke object met een vaste aanneemsom een vaste medewerker in te zetten. Zodat u altijd een bekend gezicht heeft dat bij u het schoonmaakonderhoud komt verrichten.
Door ziekte of verlof kan het zijn dat uw vaste schoonmaakmedewerker afwezig is, hij/zij zal dan door een andere schoonmaakmedewerker van ons bedrijf worden vervangen.
Mocht dit het geval zijn dan brengen wij onze klant hiervan op de hoogte.

Kan ik goed opgeleide schoonmaakmedewerkers verwachten?

Onze schoonmaakmedewerkers worden voortdurend begeleid en krijgen scholingsmogelijkheden aangeboden. Nieuwe personeelsleden die niet in het bezit zijn van het diploma Basisopleiding Schoonmaken zullen binnen een half jaar na aanvang van hun werkzaamheden deze opleiding krijgen aangeboden.  Dit zorgt voor goed opgeleid, flexibel inzetbaar en enthousiast personeel.
Via duidelijke stappen; introductie, instructie, motivatie, controle en her – instructie wordt gewaakt over uw belangen en die van onze medewerkers.

Wat is de prijs voor het uitbesteden van de schoonmaakwerkzaamheden?

Elk project dat wij uitvoeren of het eenmalig is of het wekelijks onderhoud is op uw wensen aangepast. Het is echt maatwerk. Een standaard prijsberekening is daarom niet zonder het project te hebben gezien aan te geven.

Voor een prijsberekening voor uw situatie en wensen kunt u contact opnemen met ons per telefoon 074 – 242 20 20 of per mail info@reerinkschoonmaak.nl.

Wat zijn de werktijden van de schoonmaakmedewerkers?

Onze schoonmaakmedewerkers staan 24 uur, 7 dagen per week voor u klaar,  volgens onderstaand tarief.

Tarief
Op doordeweekse dagen staan onze schoonmaakmedewerkers voor het reguliere tarief klaar van 06:00 uur ’s ochtends tot 21:30 uur ‘s avonds, met uitzondering van de nationale feestdagen.

Op nationale feestdagen, in het weekend en op doordeweekse dagen van 21:30 uur ‘s avonds tot 06:00 uur ‘s ochtends hanteren wij het reguliere tarief plus een percentage toeslag volgens onderstaande tabel.

IncidenteelMADIWOEDOVRZAZOFeestdagen
00.00u tot 06.00u50 %30 %30 %30 %30%50 %50 %150 %
06.00u tot 21.30u0 %0 %0 %0 %0 %50 %50 %150 %
21.30u tot 24.00u30 %30 %30 %30 %50 %50 %50 %150 %

 

Kan ik Reerink schoonmaak & onderhoud ook eenmalig inhuren voor het schoonmaakonderhoud ?

Natuurlijk kan dat. Gaat u bijvoorbeeld verhuizen en wilt u uw woning schoon achterlaten dan kunnen wij voor u de opleveringsschoonmaak regelen.
Of u heeft het erg druk en u komt niet toe aan het schoon maken dan kunnen wij dit eenmalig van u overnemen.